[ BEZÁR ]


Nyílt nap a Devecseri Szakközépiskolában

Lemaradtál nyílt napunkról? Ne aggódj, a jelentkezésről még nem csúsztál le! :)

November 27-én megtartottuk nyílt napunkat, ahol személyesen is találkozhattak velünk a nyolcadikos diákok és szüleik egyaránt.
Bejárhatták az iskolát, és ízelítőt kaptak abból, mit tanulhatnak majd a Devecseri Szakközépiskolában. Egy rövid bemutatkozó után a gyakorlatra helyeztük a hangsúlyt, ahogy az oktatásban is tesszük. :)

A szociális gondozó és ápoló szak iránt érdeklődők a demonstrációs teremben folytatták a programot, ahol egészségügyi feladatok várták őket.
Azoknak pedig, akiket a hegesztő szakma érdekel inkább, tartottunk egy rövid szakmai elméleti órát, majd a DGA műhelyébe kísértük át őket, ahol a gyakorlati oktatásvezető fogadta a diákokat és tartott nekik hegesztő bemutatót.
Ez azért volt különösen hasznos számukra, mert tanulóink évek óta a DGA-nál töltik szakmai gyakorlatukat, sőt sok végzett szakemberünk már el is helyezkedett a cégnél iskola után.

Köszönjük szépen a lehetőséget, hogy bemutathattuk a szakmai gyakorlat helyszínét a nyílt napon is, és külön köszönjük a szakmai oktatásvezető által nyújtott segítséget!

Ha nem tudtál eljönni, akkor sincs semmi baj, lesz még nyílt napunk is, illetve keress meg minket bátran, akár telefonon, akár emailben, akár személyesen és szívesen megválaszoljuk a kérdéseidet! :)

Tel.szám: +36-30/336-12-92
E-mail: szakiskola.devecser@maltai.hu

Jelentkezz hozzánk, szeretettel várunk a Devecseri Szakközépiskolában!

A fotókat köszönjük szépen Fazakas Tamás tanár úrnak!